SHOP MED ANGELIKA & Dixie

Køb børnebogen her eller find dine yndlingsfigurer fra børnebogen i Angelikas shop.

Angelikas shop
Angelika og Dixies rejse cover

Et spændende eventyr

189,00 kr. inkl. moms

Angelika og Dixies rejse

Børnebogen Angelika og Dixies rejse er en bog for aldersgruppen 8-12 år. Et rigtigt eventyr, hvor englen Angelika finder en lille ensom drage i en forladt himmelhave, bringer den med hjem og sørger kærligt for den. Dragen Dixie er trist over ikke at vide, hvor den kommer fra og snart er de på den store rejse gennem universerne i jagten på dragernes planet. Et rejsehold af engle drager afsted i en gammel bøg uden at vide hvad der venter dem.

 

Dixie shopper

Postkort

99,00 kr. inkl. moms

Med tegningerne fra børnebogen “Angelika og Dixies rejse” kan du dekorere din egen ramme til pynt på børneværelset.

 

Tilgængelig på restordre

E-bogen “Angelika og Dixies rejse”

E-bogen Angelika og Dixies rejse læses bedst på en Ipad eller en tablet.

Bogen er et eventyr for 8-12-årige mennesker og handler om en "lille" drage, der hedder Dixie og englen Angelika, som finder Dixie helt alene i en forladt himmelhave. Snart savner Dixie at vide, hvor han kommer fra - læs med og se hvad der sker.

E-bogsudgaven har ikke, som den trykte udgave originaltegninger. E-bogen har lige så mange dejlige billeder, men er ikke håndtegninger som i originaludgaven, hvilket gør det lettere for dig at håndtere størrelsen på filen.

99,00 kr. inkl. moms

eBogen Angelika og Dixies rejse
Angelika og Dixies rejse cover

Højtlæsning

Bestil en højtlæsning til skoleklasser 2. – 4. klasse.

Højtlæsning af hele børnebogen “Angelika og Dixies rejse” strækker sig over 3 undervisningslektioner af 45 minutter, krydret med billeder fra bogen, der vises via projektor.

Højtlæsning af børnebogen giver jer anledning til debat og samtale i klassen om sammenhold, og hvad dét “at tænke positivt”, eller dét man i det hele taget tænker, kan medføre i ens liv.

Børn begynder at reflektere i 7-8-årsalderen og derfor vil højtlæsningen fortrinsvist gavne denne aldersgrupper og opefter.

Arbejder jeres skoleklasse med temaer som mobning og selvværd, vil denne højtlæsning kunne bidrage positivt til udviklingen.

Der er desuden forberedt en række spørgsmål, som I efterfølgende højtlæsningen, kan skabe debat og samtale med i klassen.

Bestil højtlæsning her

Prisen for denne højtlæsning er kr. 2.999,- inkl. moms

Du kan købe “Angelika og Dixies rejse” allerede nu så den kan ligge klar under juletræet.

error: Content is protected !!